31.05.2024
CHARLIE x LVLID + CORNIC
fredag 31. mai 2024 -
Dunk
Dørene åpner:
18:00
Slutt:
21:00
Aldersgrense:
20 +
Billettpris:
100
Konsert
hiphop
rap
charliexlvlid

Konsert: Charlie x Lvlid + Cornic Fredag 31. mai Dørene åpner 20:00 cc: 100,- Aldersgrense 20 år


CHARLIE x LVLID Charlie x Lvlid er et samarbeidsprosjekt mellom to unike artister som en definitivt ikke bør gå glipp av. Deres musikk er en levende skildring av to forskjellige personligheter som forenes, og resultatet er en herlig balanse mellom humor, følelser, visdom og lek. Duoen er sterkt inspirert av old school hip hop, noe som tydelig gjenspeiles i deres låter, samtidig som de utforsker ulike musikksjangre som skaper noe helt unikt for lytteren.

For omtrent to år siden tok Charlie og Lvlid et modig steg og flyttet til Oslo for å forfølge drømmen sin som en dynamisk duo. Med fokus på å etablere seg nasjonalt, har de kastet seg inn i arbeidet med å skape og dele sin unike musikk med et stadig voksende publikum over hele Norge

CORNIC Fransk/norske Cornic serverer lekende tekster på musikk inspirert av stiler som house, afro pop, hip-hop, jazz og RnB, der han veksler mellom rap og sang. Han er kjent for livlige shows, der han sammen med fullt band og blåserekke viser tilstedeværelse, noe som smitter over på et publikum som danser fritt med til musikken.

dunkoslo.no ticketmaster.no