30.08.2024
TIDSTYV + KNEKT / SUPP: Mother Trudy
fredag 30. august 2024 -
Goldie
Dørene åpner:
17:00
Slutt:
21:00
Aldersgrense:
20 +
Billettpris:
250
Konsert
concert
rock

TIDSTYV + KNEKT Goldie Oslo Fredag 30. august 20:00 // 250,- // 20år Tidstyv kommer endelig i hus på Goldie! Etter å ha solgt ut Vaterland på forhåndssalg tidligere i år og med god vind i seilene fra nylig plateslipp er det midt i blinken å få med seg denne gjengen akkurat nå.


TIDSTYV Tidstyv er «Et av landest mest spennende rockeband om dagen» skrev Checkpoint Charlie Stavanger da de sørget for en tidlig booking av Tidstyv. Med tradisjonsrike røtter i Norges idylliske vestland, kommer kritikerroste Tidstyv i en vill fart. De leverer en catchy og hemningsløs pakke som oser av energi og særpreg. Frontet av Hanne Rye, fra Nordfjordeid, bunner dette i en unik ny sound som sjeldent er hørt i rocken. Bare etter sine første utgitte låter spilte de på prestisjetunge konserter som Klubbøya, under Øyafestivalen 2023, varmet opp for Bokassa på Vulkan Arena og spilt på en myriade av landets feteste scener. De har og høstet mange gode anmeldelser fra bl.a Ballade, Musikknyheter, Dagsavisen osv. 1.Mars 2024 ser den lenge etterspurte debutplata «Det Blir Bra Til Slutt» dagens lys. Etterfulgt av en omfattende norgesturné, og etter mang en radiolisting og playlisting, er det sterke antydninger på en musikkbransje som følger nøye med på «et av landest mest spennende rockeband om dagen».

KNEKT Ungdommelig råskap og ungdommelig dumskap. KNEKT er rock’n’roll på ekte vis. Akkurat sånn vi liker det - intenst og ærlig. Et ektefølt tekstunivers ispedd ruvende gitarer, dunkende rytmer og en flerrende vokal skaper de en musikalsk fontene som du vil lengte etter å dyppe deg i. Med rockehistoriens verdier i ryggraden og blikket rettet mot himmelen, har KNEKT satt kursen dit ut, sammen med dere. KNEKT er kommet for å fylle ditt musikalske tomrom og tenne gløden i deg. Kyss din mamma farvel og la oss sammen feire musikken, livet og lidenskapen!

Support: MOTHER TRUDY Mother Trudy er tilbake med sitt tredje fullengderalbum; Abyss Road. De som har hørt deres tidligere verk vil kjenne igjen bandets signaturlyd, men også at de nye låtene strekker seg ut til nye soniske steder, hvor de både flørter med den videre fortiden og fremtiden, med alt fra Beatles-vibes til mer moderne rock. Hva får man om man putter Van Halen, The Who, The Beatles og noe mer modent i en og samme blender Jo, da får man noe svært spennende og interessant!. Det er mer dynamikk, mer harmonier, flere dykkebomber og mer dybde. Sonisk har bandet gått for en stor og organisk lyd (slik det skal være). De to gitarene byr på interessant samspill gjennom låtene, trommene er hardtslående og groovy, og bandet utnytter deres signatur trestemmige harmonier til fulle. Det er 100 prosent Mother Trudy, men mer spennende enn noen gang!