08.11.2024
Master Boot Record (IT)
fredag 8. november 2024 -
Goldie
Dørene åpner:
18:00
Slutt:
22:00
Aldersgrense:
20 +
Billettpris:
300
Konsert
metal
commodore
concert

Om du kaller det darkwave eller "EDB-metal" er ikke nødvendigvis så veldig viktig. Det som derimot er viktig er at fenomenet MASTER BOOT RECORD faktisk leverer skikkelig, SKIKKELIG bra musikk. I et sjangersegment hvor det flyter greit over med de som kopierer estetikken, men gjerne mangler på innhold framstår italienerne som vaskekte pionerer. Initiativtaker og main hub, Victor Love har skapt et digitalt monster dypt inspirert av 16-bits videospill, den umiskjennelige lyden av en floppy drive i full vigør, synth, klassisk musikk (!) og HEAVY metal!

I 2022 kom «Personal Computer», langspiller nummer åtte i rekken. En plate som ikke bare beviser at prosjektet har livets rett, men også viser et band i full vigør med et knippe låter stappet med nyvunnet dynamikk og organiske melodier i et umiskjennelig kjølig og til tider brutalt lydbilde. Igjen, dypt fascinerende! Ikke rart da at bandet stadig tilegner seg nye diehard fans av den lidenskapelige typen.

Live er MASTER BOOT RECORD fullsatt band med påfølgende binær-brutalitet som bare må oppleves. Og akkurat det vet vi at mange også ønsker - Da Master Boot Record la turen innom Oslo i 2023 solgte de ut Vaterland på en mandag, bare dager etter at konserten ble annonsert. Denne gangen gangen ligger det til rette for en skikkelig fredagsfest på Goldie, med litt større plass, litt større produksjon og digirock av aller beste merke.