11.09.2024
Senyawa (Indonesia)
onsdag 11. september 2024 -
Goldie
Dørene åpner:
17:00
Starttid:
18:00
Slutt:
23:00
Aldersgrense:
20 +
Billettpris:
250
Konsert
rock
alternative
experimental

Den indonesiske duoen Senyawa kommer til Oslo og gir oss en real dose med primal, eksperimentell rock infusert med folkloriske stemninger og en moderne sjangeroverskridende innpakning.

Duoen besetningen består av Rully Shabaras vokaleksperimenter som herjer over instrumentbygger Wukir Suryadis nedstrippede instrumentering.

Senyawa har god fartstid og har i det siste spilt på alt fra den enorme Primavera festivalen i Barcelona til kredsjappa Café Oto i London.

For å virkelig male med brede strøk så kan det nevnes at duoen har samarbeidet og spilt med navn som Stephen O'Malley, Robert AA Lowe, Otomo Yosihide, Rabih Beaini, Damo Suzuki, Justin Vernon, Oren Ambarchi og flere til. Kanskje du også har sett dem i Vincent Moons film fra 2012 - "Calling the New Gods"?

Under pandemien slapp SENYAWA albumet "Alkisah" på over 40 forskjellige plateselskap verden rundt og ble omtalt av The New York Times som den globale jueboksen for den fremtidige musikkindustrien. Vi har vel alle litt av hvert å lære om SENYAWA og 11. september kommer de for å skolere oss på Goldie

“Senyawa can be counted among the most thrilling, edgy and original live performance units anywhere in the world.” – The Wire