22.09.2024
The Shivas (US)
søndag 22. september 2024 -
Goldie
Dørene åpner:
17:00
Starttid:
18:00
Slutt:
23:00
Aldersgrense:
20 +
Billettpris:
250
Konsert
rock
garage
psych

I klassen for hardtarbeidende band så stiller det amerikanske bandet THE SHIVAS til start som en av de store favorittene.

Siden de startet opp i det små i 2006 så har de utgitt 10 album og trålet turnémarkene i over 25 land. Vi kan nevne en hel skokk med band som åpenbare inspirasjonskilder innenfor skranglete psykedelisk rock, men samtidig så har THE SHIVAS nok kvaliteter til å kunne sies å være noe helt for seg selv - en slags egendefinert psykedeliavisjon.

THE SHIVAS sitt nyeste album - Can't Stop Coming Around - utgitt på Tender Lovin Empire Records, omtales av bandet som deres beste verk i det relativt store diskografien. Det er i grunn ikke så rart når bandet har spilt inn fullengderen selv i FFF studioet sitt hjemme i Portland, Oregon sammen med lydlos Collin Hegna (Brian Jonestown / Federale).

THE SHIVAS pakker altså dette albumet (og trolig resten også) med seg i kofferten og kaster seg ut på Europaturné denne høsten og søndag 22. september er det altså Oslo og Goldie som står for tur.