30.05.2024
Madeleine Buer // DUNK
torsdag 30. mai 2024 -
Dunk
Dørene åpner:
17:00
Slutt:
23:00
Aldersgrense:
20 +
Billettpris:
200
Konsert
pop
alternativ pop
madeleine buer

Madeleine Buer er et nytt navn på den norske popscenen, med musikk som faller under sjangeren alternativ-pop med nikk mot folk og snev av r&b. Denne våren slipper hun sin debut- EP «Green Space», som feires med en verdig slippkonsert med band på Dunk, Oslo 30.mai!!

Låtene på EP-en, balanserer mellom det storslåtte og intime, det diskré og direkte, det poetiske og fengende, samt det sårbare og selvsikre. EP-en fanger essensen av Madeleines musikalske og personlige motsetninger, pakket inn i tjukke lag av teksturer, melankolske melodier, og oppriktige tekster. Etter å ha jobbet i flere år med å ferdigstille musikken sin, er hun endelig klar for å presentere den for et større publikum. Det hele markeres med slippkonsert på selve kvelden før EP-en slippes!

Dørene åpner: 19.00 /prat og fjas Konsertstart: 20.00

Med seg på scenen på Dunk har hun: Oddur Joensen (gitar) Kjetil Heibert (keys) Idar Rolland (trommer/perkusjon) Emma Johannessen (bass) Mattias Amland (trompet)

Madeleine Buer med band, er klar for å gi deg en stemningsfull konsertopplevelse du forhåpentligvis vil huske lenge, 30.mai på Dunk!

Tidligere i år slapp Madeleine Buer singelen 'Me And My Rose', en håpefull atmosfærisk popdebut, etterfulgt av en mer desperat og energisk 'Forest Fruits & St. Paulia'. 9. mai slippes singelen 'Green Space' som også er tittelen på Ep-en! Tittelen 'Green Space' kommer av ønsket og søken etter å finne et green space; et sted å være hele seg og få plass til å vokse og elske.